fac site ieftin

Site ieftin

Cum se poate realiza un site ieftin?

Un site ieftin poate fi făcut în câteva minute, în cazul în care există domeniul și serviciul de găzduire. Pașii sunt simpli: se instalează wordpress, se alege o temă gratuită potrivită cu domeniul de activitate care se personalizează cu pozele și informațiile clientului.

Avantajele unui site ieftin

Primul și cel mai important avantaj al unui site ieftin este acela al costului, bineînțeles. Un site ieftin făcut de cineva care se pricepe, arată la fel de bine ca unul profesional.

Poate fi dezvoltat ulterior de cel ce se ocupă de el, prin adăugarea de conținut sau prin implementarea unei teme premium.

Cât de ieftin poate fi un site ieftin?

Dacă cel care se ocupă cu crearea site-ului rămâne cu câte 50 lei în buzunar după o oră de muncă se poate considera mulțumit. În plus, ar mai fi costurile cu domeniul ~ 50 lei și cu găzduirea, există și variante ieftine gen ~ 50 lei pe an. În concluzie, se poate obține un site de prezentare drăguț cu 150 lei, site ce va avea găzduirea și domeniul asigurate pentru un an calendaristic!

Există și varianta unui site gratuit: subdomeniu sau domeniu gratuit – vezi domeniile .tk, .ga, .ml, etc – găzduire gratuită: blogspot, hostinger etc. Dar nimeni nu poate garanta faptul că vei avea controlul total asupra conținutului respectivului site pe perioadă îndelungată! Cu toate astea, un site cu domeniu gratuit și găzduire gratuită, precum: www.cheapsite.ga vă poate aduce un mic beneficiu.

Vrei mai ieftin?

… se poate. Există variante de subdomenii ale unor domenii scurte, pe care le putem oferi gratuit, găzduire gratuită cu anumite limitări, mai rămâne de plătit manopera.

Vrei un site ieftin de tot?
Lasă un comentariu la acest articol folosind o adresă reală de e-mail în care să ne spui ce vrei să obții și cu ce bani, căutam soluții de compromis împreună!

2 thoughts on “Site ieftin

Author gravatar
Ioana 2 aprilie 2018, 10:18

În cât timp puteti face un site de prezentare pentru un cabinet stomatologic?

Author gravatar
grig.co 3 aprilie 2018, 11:24

Pentru orice fel de site, timpul în care se poate face este direct proporțional cu complexitatea și exigențele impuse. De regulă, un site de prezentare poate fi făcut și testat într-o săptămână, dar se poate chiar și mult mai repede sau chiar mult mai încet în funcție de disponibilitatea celui ce se ocupă de el sau de viteza cu care oferă beneficiarul materialele sau informațiile necesare .

Comments are closed.