Promovarea unui site

Să faci un site ieftin este destul de simplu. Să promovezi un site este o adevărată provocare! Dificultatea cu care un site este promovat depinde foarte mult de domeniul de activitate, de cuvintele cheie pentru care acest site trebuie promovat, de calitatea, cantitatea și utilitatea conținutului acestuia, dar și de felul în care este structurat….

Administrarea unui site

Administrarea unui site

Posted in administrareTagged , ,

Sunt două mari tipuri de site-uri: cele create cu ajutorul unui soft ajutător (CMS – Content Management System) și cele create direct în HTML (Se mai numesc și statice, deoarece conținutul lor nu poate fi modificat automat). Cum se administrează un site construit pe baza unui CMS? Cel mai răspândit CMS printre utilizatorii ce posedă….

Site ieftin

Posted in Creare siteTagged , ,

Cum se poate realiza un site ieftin? Un site ieftin poate fi făcut în câteva minute, în cazul în care există domeniul și serviciul de găzduire. Pașii sunt simpli: se instalează wordpress, se alege o temă gratuită potrivită cu domeniul de activitate care se personalizează cu pozele și informațiile clientului. Avantajele unui site ieftin Primul….

Site ieftin
Crearea unui site pe WordPress

Crearea unui site pe WordPress

Posted in Creare siteTagged , ,

Platforma WordPress a prins foarte mult în rândul celor ce se ocupă cu dezvoltarea site-urilor web din câteva considerente foarte simple: este o platformă gratuită există o comunitate mare de utilizatori ai acestei platforme și foarte multe module si teme gratuite Un site creat pe WordPress este ușor de administrat, având o interfață foarte prietenoasă….

Ce îmi trebuie pentru a face un site?

Posted in Creare siteTagged , ,

Singurele cerințe absolute pentru a-ți crea un site sunt: timpul, ideea și voința, restul se pot suplini fie cu bani, fie cu mai mult timp, pentru că timpul înseamnă bani! Să presupunem că există timp și voință, cred că nu s-ar mai fi înfiripat ideea creării unui site dacă cele două cerințe nu erau preexistente,….

Ce îmi trebuie pentru a face un site?
Există firme care fac site-uri la comandă

Există firme care fac site-uri la comandă

Posted in Creare siteTagged , ,

Este o noua industrie, destul de necesară, foarte competitivă, formată din firmele care fac site-uri. Există și persoane independente, freelanceri, care se ocupă cu crearea de website-uri; eu nu aș spune că aceștia din urmă pot intra în categoria celor ce fac parte din această industrie, în sensul economic al termenului. Grig.co New Media oferă….